BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гимнастичка стана Мис Созопол 2019, Мис Китай я коронова

Деветнадесет годишната Ирена Атанасова Иванова е новата Мис Созопол. Лентата и короната и бяха връчени от специалната гостенка на конкурса Мис Китай Роузи Джу Син и миналогодишната победителка Ива Димитрова. Ирена е висока 175 см и е с мерки 85/68/92. От години се занимава с художествена гимнастика, на което се дължи и перфектната й фигура, а тази година ще е студентка в Икономическия Университет във Варна – специалност Аграрен бизнес.

Церемонията, която конкурираше по блясък и организация световните конкурси, се състоя в туристически обект номер 1 на България Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново. На награждаването присъстваха над 200 души. Подгласнички на Ирена станаха 18-годишната Ралица Ненова, Магдалена Спиртова и Александра Загорчева и двете на 16 години.

Лентите и короните на победителките бяха връчени от Теодора Мудева – Мис България 2018, носителките на титлата Мисис България Станислава Андреева и Ива Гергериева, носителките на титлата Мисис Баба – Дони Чачова и Стефи Стаменова, носителките на титлата Мисис Бургас Мая Великова и Ирена Бадалова. Лице на публиката стана 17-годишната Росица Джамбазова, лентата й връчи Кралицата на Бургас Михаелла Едрева. Освен това Ирена Иванова стана лице и на Прайм Естетик Център и вината на хай-лайфа Верано Азур. Лице на Замъка в Равадиново, на модната къща Киара фешън и на палтата „Tampa leather and fur“ стана първата подгласничка Ралица Ненова. Лице на дизайнера Стоян Радичев, с чиито приказни рокли дефилираха участничките в трети тур, стана българо-американката Уенди Маклейн (20 год.)

Водеща на спектакъла бяха оперната и джаз прима Весела Нейнски, която се оказа носителка на първата титла Мис Созопол през далечната 1994 година. Освен това звездата от ВИП Брадър изви ангелски глас по време на туровете. Неин партньор като водещ беше емблематичния за бургаска област журналист  Красимир Калудов.

За доброто настроение на гостите се погрижи още хаус-вокалистката Нелитa, както и Теодора Мудева и Коста Грунов, които са шампиони по спортни танци. Това бе и подарък от Мис България по случай рождения и ден за гостите на конкурса, а Мис Китай Роузи Джу Син и поднесе торта и я засипа с целувки.

За добрия външен вид на участничките се погрижиха коафьорите от „ВИП студио“ – Christian of Roma и топ гримьорката Рени Радева. Всички момичета получиха подаръци от Верано Азур и Кристиян оф Рома. Режисьор и сценарист на спектакъла бе тв водещата Нина Хамилтън, а организатор – Ваня Маринова, представител на ИнтерМоделс за Бургаска област.

Снимки: Иван Димов

 

The post Гимнастичка стана Мис Созопол 2019, Мис Китай я коронова appeared first on BurgasCity.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!