BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жестоко! Бургазлия откри трупа на 71-годишния си баща, който се самоубил по брутален начин в гаража си

Снимка: Архив

Възрастен мъж се самоуби по брутален начин в гаража на собствения си син. Жестоката случка се е разиграла тази сутрин във вътрешния двор на кооперация на ул. „Александър Стамболийски” № 76, съобщиха от бургаската полиция.

71-годишният мъж решил да сложи край на живота си чрез свързване на ауспуха на автомобила с прозореца на купето и включване на двигателя на „Нисан”-а си с цел отделяне на въглероден двуокис. При извършения допълнителен оглед на полицията е установено, че паралелно с това възрастният човек се самопрострелял в областта на главата със самоделно направен пистолет.

Около 08:20 ч. днес синът на самоубиеца открил неговото тяло. Загиналият мъж излязал от дома си вчера около 14:00 ч., като заявил на близките си, че ще търси авторемонтна работилница за отстраняване на повреда по лекия си автомобил.

До момента на откриване на тялото близките не са разполагали с информация относно местонахождението на възрастния човек и са търсили помощ през социалните мрежи.

Тялото на 71-годишния бургазлия е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” при УМБАЛ – Бургас. По случая досъдебно производство.

Материалът Жестоко! Бургазлия откри трупа на 71-годишния си баща, който се самоубил по брутален начин в гаража си

е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!