BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Известният бургаски бохем Тома Айляка стяга тежки маси в столицата за рождения си ден

Популярният бургаски бохем Тома Талепов порасна с още една година и днес празнува рожден ден. „49 години не е малко време, за което преживях доста неща. От днес нататък си пожелавам единствено здраве”, заяви пред Грамофона нюз Тома.

Той винаги е обичал да каза, че е айляк човек, има готин нрав, обича живота и не харесва кавгите. Талепов ще празнува довечера в любим ресторант в София, където купонът ще е макс. Гости на рожденика ще бъдат най-близките му хора.  

През годините бургазлията нашумя с участията си в различни развлекателни тв предавания като „Фермата” и „Смени жената”. От тази година Тома започна да се занимава и с благотворителност. По Великден той и няколко приятели раздадоха стотици козунаци и яйца на пенсионери и храмове в областта.

Култовият бургазлия обещава да купонясва умерено и да внимава с емоциите. Преди малко повече от година Тома прекара тежък инсулт, след който изпадна за кратко в кома. От деня на възстановяването си той се разхожда всеки ден на морето и запечатва редовно моментите от втория си живот.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!