BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С любими български гозби Виолета Радева черпи за рождения си ден

Аромат на любими български гозби се носи от сутринта в дома на Виолета Радева. Началникът на БЧК-Бургас празнува днес рожден ден в скромна домашна обстановка.

„Няма как да нарушаваме заповедите и ще бъдем вкъщи”, каза пред екипа ни рожденичката. Радева ще отпразнува личния си празник заобиколена от семейството си.

На трапезата й ще присъстват повече български салати и ястия, разкри още Радева.

„Всъщност по-важното е, че въпреки всичко мога да бъда с най-близките в живота ми хора. Този вирус ни постави в една ситуация да оценим кои са най-важните неща в човешкия живот. На първо място това са близките, семейството, децата, родителите, бабите, дядовците”, обясни Виолета Радева.

По думите й заради създалата се ситуация около коронавируса, тя е преосмислила доста неща и за нея най-важното е да ценим семейството.

 „То е нещо, в което човек се ражда, възпитава, става личност, става човек. Сега, макар и „насилствено”, можем да посветим цялото си време, което сме мечтали да дадем на най-близките до нас хора”, емоционално каза Радева.

Как върви работата на БЧК-Бургас в момента и как помагат червенокръстците, очаквайте интервю на Грамофона нюз с Виолета Радева.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!