BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима българи са застреляни докато вечерят в дома си в Чикаго

Трима българи са били застреляни в дома им в Чикаго докато вечеряли, съобщи BG VOICE. Четвъртият убит е американец. Пета жертва се бори за живота си в болница. Инцидентът станал в събота около 5 часа следобед в апартамента на семейството.

Според полицията в Чикаго убиецът е 67-годишен мъж, строителен работник, който познавал жертвите. Той живеел в същия комплекс с апартаменти от 15 години. В събота вечерта той излязъл от своя апартамент и отишъл до жилището на съседите си българи.

“Когато той влязъл в апартамента на съседите си , четиримата души вечеряли. Все още не знаем защо, но мъжът започнал да стреля и убил четиримата.”, каза пред медиите зам. шефът на полицията Антъни Рико.

Мъжът обаче не спрял със стрелбата.

“Той отишъл на третия етаж и влязъл в спор с друга жена, която също живеела в сградата и стрелял по нея”, каза още Рико.

Жертвите са жена на 66 години, мъж на 61 години, жена в края на 30-те години и мъж в края на 40-те.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!