BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Фики Стораро е големият победител в „Като две капки вода“ 8 (Видео)

След оспорвана битка той грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. Певецът изправи на крака публиката с изпълнението на песента Hello на Лайнъл Ричи. За разнообразните си и изключително успешни превъплъщения той беше титулуван като „Мистър Изненада“.

На второ място се класира Маги Джанаварова, а трето и четвърто заеха Дара и JJ.

„Искам да благодаря на моята родина, че ме избра за победител. Това е най-прекрасният момент в моя живот“, каза развълнуваният Фики.

По време на финала на шоуто в ефира на NOVA, четиримата финалисти имаха възможност да заложат на свое любимо парче, с което да спечелят сърцата на зрителите. Лайнъл Ричи и песента Hello прозвучаха в изпълнение на Фики, а Дара влезе в образа на Мария Нейкова с песента „Вървят ли двама“.

В залата присъстваха и много специални гости – участници от предишни сезони. Едни от най-големите звезди в българския шоубизнес изпяха своя версия на италианския хит „Корона чао“ на финала на осмия сезон на „Като две капки вода“. На сцената на шоу номер 1 се качиха Криско, Тита, Софи Маринова, Константин, Ненчо Балабанов и Рафи Бохосян. Те бяха участници в различни сезони на шоуто.

За първи път в историята на шоуто в България пък участник предостави своето място за дългоочаквания финал, предлгайки възможност на следващия класирал се. Жестът беше направен от Димитър Маринов, който въпреки своето място във финалната четворка, преотстъпи позицията на Маги Джанаварова. Популярният актьор сподели, че завръщането му в България е посветено на голямата му мисия – да подкрепи млади и талантливи артисти в творческия им път.   

Източник: nova.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!