BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

АБВ със заявка за 5-6 места в общинския съвет в Бургас /снимки/

Очаквам да успеем да вкараме в общинския съвет 4-5 дори 6 човека„.

Това заяви водачът на листата на ПП АБВ за Бургас, легендата в българските щанги Антон Коджабашев. По думите му в листата има експерти в различни области.

„Най-ми е смешно като чуя по време на кампанията – нашата листа е много балансирана. Какво значи баланс. На баланс съм ходил, когато ми сменят гумите на автомобила…Ако обаче трябва да коментирам и аз по този начин -нашата листа е много балансирана. „, пошегува се Коджабашев.

Той заяви още, че от АБВ откриват предизборната си шатра със смесени чувства .

“ Бургас като визия върви добре, но икономиката и много други неща остават на заден план. Ние от АБВ ще обърнем внимания точно на тези сектори, в които Бургас изостава. Много от другите партии говорят само в бъдеще време. АВБ говори и в минало и в настояще време, не чак толкова в бъдеще. В минало време аз например съм донесъл на България три златни медала от Европейско първенство , три златни медала от Световно първенество, 27 световни рекорда. В настояще време като зам. председател на комисията на младежта и спорта в общинския съвет съм направил редица предложения, които да спомогнат за спорта в Бургас.„, заяви Автон Коджабашев

Кампанията на АВБ ще бъде позитивна без нападки към политическите опоненти . По думите на Антон Коджабашев обаче няма да бъдат премълчавани нещата, които ги дразнят. Приоритети в програмата на ПП АБВ за Бургас са чист въздух, здравеоразване , спорт.

„Призовавам бургазлии да ни покрепят с бюлетана №14“, каза Коджабашев

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

политическа раклама

The post АБВ със заявка за 5-6 места в общинския съвет в Бургас /снимки/ appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!