BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БМВ катастрофира и се запали край Сунгурларе, двама младежи са тежко ранени

Тежка катастрофа с трима ранени, двама от които тежко, е възникнала в община Сунгурларе, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 03.50 часа вчера през нощта по пътя с. Камчия – с. Съединение. Движещ се с несъобразена скорост лек автомобил „БМВ 330 Д“ не успял да вземе ляв завой, поради което се блъснал последователно в крайпътната мантинела и бетонов фундамент на водостока, а впоследствие и се самозапалил до пълно обгоряване извън пътното платно.

Зад волана на колата бил 22-годишен младеж от село Съединение. Той е настанен за лечение в реанимацията на УМБАЛ – Бургас с политравматизъм, с опасност за живота. Пострадали са и неговите двама спътници – на 20- и на 17-годишна възраст, родом от същото село. Първият, който пътувал на предната дясна седалка, също е настанен в реанимацията с политравматизъм и с опасност за живота. 17-годишният младеж се е отървал по-леко – той е приет в отделението по неврохирургия със сътресение на мозъка, няма опасност за неговия живот.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Сунгурларе.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!