BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Борислав Михайлов подаде оставка

Борислав Михайлов подава оставка като президент на Българския футболен съюз. Оставката му обаче ще бъде представена официално пред Изпълкома в петък, става ясно от съобщение на сайта на БФС.

„Позицията му е следствие от създалото се напрежение в последните дни; обстановка, която е в ущърб на българския футбол и на Българския футболен съюз. След дългите години, прекарани на поста, и с множеството си контакти на високо международно ниво, г-н Михайлов изразява категоричната си готовност да продължава да помага за развитието на българския футбол по всякакъв начин, съобщават от пресцентъра на футболния съюз.

След позорната загуба с 0:6 от Англия и поведението на феновете снощи, днес дори и премиерът Бойко Борисов си позволи да се намеси във футболните дела. Той заяви, че държавата спира всякакви отношения с БФС, дори и финансови, докато начело на съюза е Борислав Михайлов.

Снимка: БФС

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!