BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Борисов: Нека президентът Радев да каже кои пари правителството да спре /видео/

Нека президентът Радев да каже кои пари правителството да спре да отпуска в условията на пандемията? Дали тези 106 милиона на месец, с които се дава 50 лева добавка на пенсионерите, или 15-процентното увеличение на възнагражденията на полицаите и пожарникарите, или двойното увеличение на заплатите на учителите, или парите на общините? Дали да бъдат спрени средствата, които всеки месец осигуряваме за служителите на първа линия в битката с коронавируса?

А от тези 1,3 милиарда, които даваме за бизнеса с мерките 60/40, 80/20, 75/0, кои пари да спрем? Или президентът да каже – спрете магистрала „Хемус“, не е важна за Варна и за Велико Търново, или да каже – спрете пътя Ботевград-Мездра, Монтана-Враца, Видин, не е важен за хората. В тези проекти влагаме милиарди, за да подобрим живота на българските граждани.✅Благодарение на адекватните противоепидемични мерки, които се прилагат у нас, бизнесът макар и трудно, но работи в условията на пандемията.

The post Борисов: Нека президентът Радев да каже кои пари правителството да спре /видео/ appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!