BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бургаските гета завряха! Полицията пресече и незаконна търговия с лекарства /СНИМКИ/

Нови трима мъже са задържани за незаконна търговия с лекарствени продукти. Арестите са осъществени от служители на четвърто РУ Бургас и специализираните полицейски сили при ОДМВР-Бургас на територията на квартал Горно Езерово. По случаите са образувани преписки.

По-рано през деня осем лица от бургаския квартал Победа бяха задържани при проведена специализирана полицейска операция във връзка с неизпълнение на полицейски разпореждания по министерската заповед за недопускане струпването на хора. Припомняме, че снощи на мястото стана масов бой между два ромски рода.

Както в светлата, така и в тъмната част на денонощието полицейски патрули предупреждават гражданите за спазване на законовите изисквания за струпване от хора на едно място с цел за ограничаване евентуалната зараза от короновируса.

Материалът Бургаските гета завряха! Полицията пресече и незаконна търговия с лекарства /СНИМКИ/ е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!