BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бургаски ученик с мотор се бори за живота си след сблъсък с „Мерцедес“!

Бургаски ученик се бори за живота си след като катастрофира с мотора си. Инцидентът е станал вчера, около 19:30 ч.,  на кръстовището на бургаските улици „Даме Груев“ и „Лазар Маджаров“, срещу офиса на „Ролпласт“.

До ПТП-то се стигнало, след като 46-годишен кувейтски гражданин с „Мерцедес“ направил ляв завой, като отнел предимството на 18-годишния младеж, който правомерно се движел направо. На мотоциклета имало и 18-годишно момиче.

От сблъсъка момчето получило лицево-черепна травма, дълбока прорезна рана в шийната област и фрактура на носа. Настанен е в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас с опасност за живота. Неговата спътница също е пострадала. Момичето е, за щастие, е само с фрактура на носа. С наранявания е и дъщерята на водача на лекия автомобил.

Материалът Бургаски ученик с мотор се бори за живота си след сблъсък с „Мерцедес“! е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!