BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Българско е!“ в Созопол

От днес до 5 юли, на площад „Хан Крум“ в град Созопол се провежда изложението „Българско е!“.

В трите дни на „Българско е!“ участват над 20 творци и производители на сувенири от дърво и плат, рунически медальони, парцалени кукли, билкови сапуни, струговано дърво, градинска и битова керамика, свещи, вино, мед, дървени играчки, бижутерия и много други интересни изложители.

Изложението е тридневно
Изложението е тридневно

Предвид епидемичната обстановка по време на изложението „Българско е!“ ще се съблюдават и спазват всички регламенти за безопасност за здравето на изложители и посетители – дистанция от 1,5 метра, работа с маски и ръкавици, осигуряване на дезинфектанти. Всеки ден ще се извършват поредица от мерки и контролни проверки за спазване на правилата.

„Смятаме, че в тези трудни времена подкрепата на българските творци и производители е изключително важна за тяхното оцеляването“, каза Диана Цинцарска, председател на СНЦ „ Българско е“. „Планираме още няколко събития на морето този сезон, като следващото за град Созопол ще бъде по време на празниците на града между 15 и 19 юли“, допълни Цинцарска.

Материалът „Българско е!“ в Созопол е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!