BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Важно за бургазлии! Променят маршрута и разписанието на деветката, за да обслужва компютърната гимназия

От „Бургасбус“ съобщиха, че от 09.09.2019 г. (понеделник) предстои изменение в маршрута и разписанието на линия №9. Промяната има за цел да осигури по-лесен достъп с градски транспорт до едно от най-новите учебни заведения на територията на гр. Бургас – Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации в ж.к. „Меден рудник“.

Новият маршрут включва допълнителни спирки – по две двупосочни в района на гимназията и още две двупосочни по-нагоре – между ул. „Балкан“ и ул. „Ленко“. Освен това, в посока ЦГЧ автобусите няма да минават през спирка „Балкан“. За да се придвижат до центъра, пътниците трябва да чакат на спирка „Въстаническа“, която е в посока Върли бряг.

Повече информация за промените по линия № 9 прочетете тук.

Материалът Важно за бургазлии! Променят маршрута и разписанието на деветката, за да обслужва компютърната гимназия е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!