BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Включете се в Sutherland Summer Vibes Beach Party – едно от най-запомнящите се събития това лято

След броени дни Съдърланд ще бъде домакин на едно от най-запомнящите се събития на лятото, като екипът на компанията е приготвил нещо специално за всички любители на плажа, морето и хубавата музика. На 17 август /събота/ с начало 14 часа на един от най-известните плажни барове на къмпинг Градина, Kite Bar, Съдърланд ще внесе страхотно настроение със Sutherland Summer Vibes Beach Party.

Слоганът на събитието е „Бъди себе си“, като домакините от Съдърланд са приготвили много изненади за всички, които се включат в активностите на място.

Съдърланд са поканили също двама страхотни диджеи, които ще направят събитието още по- незабравимо. Dimitri Monev ще завладее всички присъстващи с електронната си музика, а Ray Okpara идва специално от Германия, за да придаде още по-динамично звучене на партито.

Това не е всичко – в самия край на дневното парти ще бъде изтеглена и голямата награда MacBook Air 13″ Retina, която ще отиде при някого от приъстващите, който сподели с екипа детайли за своя талант или хоби.

Входът за плажното парти е напълно свободен и всеки желаещ да се присъедини е добре дошъл.

От Съдърланд приканват всички амбициозни хора, говорещи чужди езици да бъдат себе си и след края на лятото като последват успеха със Съдърланд и кандидадстват за някоя от отворените позиции тук.

С офиси в София, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря врати в страната през 2008 г. и оттогава до днес екипът на Съдърланд в страната достигна над 2700 служители в петте офиса в трите града. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 езика.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!