BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Лозенец ще имат невероятна Морска градина, в Синеморец нова администрация

В следващите четири години царевският кмет и екипът му ще продължат дългосрочната си стратегия  за развитие на общинския център и по-малките му населени места.

„Предстои ни да завършим стартиралия вече център на Ахтопол. Започваме да превръщаме града  в това, в което отдавна трябваше да се превърне”, коментира пред журналисти новият-стар кмет на Община Царево Георги Лапчев.
 

Той допълни, че съвсем скоро невероятната Морска градина в курортния град Лозенец също ще бъде готова. „Може би един от най-големите амфитеатри по морето ще бъде там. Продължаваме и довършването на двете училища в Царево, както и административната града в града.
 

„Подобна строим и в Синеморец- едно село, което е с изключителен темп на развитие и отдавна заслужава да има нова административна сграда. Ще продължим да поддържаме тази невероятна красота, която успя да впечатли стотици хиляди хора, идвайки тук при нас по Южното Черноморие. Не случайно се появи и репликата: Защо в Царево може, а в София не може?

Да, в Царево ще може още много неща, защото нашата програма от задачи е много обемна”, бе категоричен царевският кмет.

По думите му в града имат огромен афинитет към културата и това си е проличало през последните няколко години.

„Вярвам, че трябва да засилим още този дял на общината, защото се превръщаме в истинския културен център на морето”, подчерта  още Георги Лапчев.

Снимка: Архив, Gramofona.com

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!