BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гласувайте за бургаските обекти в надпреварата за годишните награди в туризма

Започна онлайн гласуването за Годишните награди в туризма, организирани от Министерство на туризма на Република България. Инициативата има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация. Целта на конкурса е да бъдат представени и поощрени всички, които полагат усилия за устойчивото развитие на туризма в България.

Тази година Бургас се представя в Годишните награди в 3 категории: „Туристическа атракция/обект и устойчивост на инвестицията“, „Туристическо събитие“ и „Изборът на българите“.

* Можете да подкрепите бургаските обекти тук:

– Категория „Туристическа атракция/обект и устоучивост на инвестицията“ – остров Света Анастасия, „Акве калиде“, Авиомузей – Бургас:

https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/

-Категория „Туристическо събитие“- Фестивал на пясъчните скулптури 2019 и Китарен фестивал Бургас Джем 2019:

https://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/

– Категория „Изборът на българите“ – природозащитен център „Пода“ и храм „Св. св. Кирил и Методий“:

https://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/

Обективните резултати в конкурса са гарантирани, като гласуването е ограничено на база IP адреси. За реален глас се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни.

Крайният срок за гласуване е 6 декември 2019 г.

Материалът Гласувайте за бургаските обекти в надпреварата за годишните награди в туризма е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!