BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Данъчни затвориха автомивка на самообслужване, находчиви бургазлии я отвориха отново

Бургазлии пренебрегнаха санкцията на Националната агенция по приходите и намериха начин отново да ползват затворена от данъчните автомивка.

Става въпрос за обект, който е на самообслужване и работи с монетен апарат. Машината не се е отчитала към НАП и е била запечатана, а върху монетното устройство е залепен стикер на данъчните.

Някой обаче е направил прорези на местата, през които се пускат монетите и се връща ресто. „Имаше опашка от чакащи да си измият колите, въпреки надписът, че обектът е затворен“, разказва читател на Gramofona.com, който ни изпрати снимката.

Става въпрос за обект, който се намира на голям паркинг в един от комплексите на Бургас. В последните няколко месеца в града са затворени 13 автомивки на самообслужване. Част от тях вече работят легално, защото срокът на санкцията им е изтекъл.

Други обаче все още са със забрана да извършват дейността си.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!