BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дебют на революционен продукт за коса и намаления на специалните Kérastase дни 18 и 19 октомври

Световният бранд, посветен на красивата и здрава коса Kérastase празнува в цяла България на 18 и 19 октомври 2019 г. (петък и събота). Свой дебют в специалните дни на ще има нов, революционен продукт. В Бургас, открийте иновацията която буквално преобразява косата, в царството на красотата SENSE Beauty Salon (ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в Гранд Хотел и СПА Приморец)

Специално за празника, продуктите на Kérastase за домашна грижа ще се предлагат с 15% намаление.

Стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев са подготвили и друга изненада: възможност всеки сам да се увери в магическия преобразяващ ефект на най-новия дебютиращ продукт на Kérastase – K Water. Той се предлага само за професионална употреба, в салон и не изисква престой. След измиване на косата продуктът се нанася, веднага след това се отмива, сешоар и готово! Косата ви е бляскава, обновена, лека, мека, въздушна и красива!

Убедете се сами в предимствата на K Water на 18 и 19 октомври в SENSE Beauty Salon. Запазете своя час за преобразяване с K Water и сешоар на цена от общо 35 лева (вместо стандартната стойност от 45 лева) на тел. +359 56 840 500.

К Water е точното решение, когато искате веднага блестяща и красива коса – но нямате време за дълга процедура в салона. Продуктът е с ламиниращ ефект, без утежняване и пести време, при бързи незабавен, абсолютно трансформиращ ефект.

Царството на красотата SENSE Beauty Salon има и друга изненада. През ноември месец, всеки ден там ще е празник! Поводът е една година от пълната промяна на салона и събирането на съвършения екип: стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, козметик Веселина Уайт и гримьор Катрин Недялкова – с една мисия: вашите отлична визия и самочувствие. Затова, цял ноември SENSE Beauty Salon празнува, за вас и с вас – ще има томбола с изкусителни награди, вълнуващи намаления, шампанско и много, много красота.

Междувременно, не пропускайте възможността да изпробвате революцията K Water на 18 и 19 октомври или пък просто да се погрижите за чудесната си визия в избран от вас ден и час, моля позвънете на тел: +359 56 840 500.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!