BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха трима с канабис в три апартамента в „Меден рудник“

Трима души са закопчани от полицията, след като е открит наркотик в жилищата им в „Меден рудник“, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Около 10.00 часа вчера в района пред бл. 46 служители от Четвърто Районно управление задържали 31-годишен бургазлия, в чийто дом, разположен в същия блок на третия етаж, намерили и иззели няколко пластмасови кутии със зелена суха тревна маса (канабис) с тегло около 200 гр и електронна везна.

Полицаите извършили проверка и на 19-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, като намерили и иззели плик с канабис с общо тегло около 15 гр. И той е тикнат в ареста.

Задържан е и трети бургазлия – на 30 години. При претърсване в обитавания от него апартамент, разположен в бл. 46 на петия етаж, е намерена и иззета зелена суха тревна маса с тегло около 5 грама и електронна везна.

И тримата бургазлии са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи производства.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!