BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Запишете се в първото издание на Форума „Заедно творим добро“

В сряда, 11 декември, от 16.00 до 19.30 часа в Експозиционен център „Флора Бургас“ ще се проведе първият ежегоден форум за доброволчество – „Заедно творим добро“. Той се организира от Община Бургас и има за цел да популяризира доброволческата дейност сред деца, родители и работодатели, като създаде пространство, където доброволци от различни сфери да се запознават, да споделят и популяризират каузите си.

Форумът ще събере представители от ученически и студентски съвети, пeдагогически съвети, родителски настоятелства, работодатели, организации и фондации, желаещи да споделят своите доброволчески инициативи.

За участие във форума трябва да се регистрирате на: https://activewell.burgas.bg/registracionna-forma-za-partniori/ или https://www.facebook.com/events/971548836560073/

На форума ще бъде представена и т. нар. Точка за информационен обмен – платформа за споделяне на информация и дейности, свързани със социална активност.

Събитието ще даде възможност за запознаване с нови идеи и обсъждане на сътрудничеството в полза на бургаските младежи.

Доброволчеството се превръща в една от най-силните форми на социална активност, която помага с малки стъпки всеки ден да живеем в по-отговорно и по-сплотено общество.

Материалът Запишете се в първото издание на Форума „Заедно творим добро“ е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!