BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заповядайте днес на „Тройката“ и се забавлявайте на One Love Tour!

Фестивалът, който се превърна в символ на любовта, културата и изкуството на България и Република Северна Македония, за първи път ще  се проведе в Бургас, на 7 септември. Вече три поредни години феновете на най-популярните изпълнители от двете държави имат удоволствието да се забавляват на грандиозните вечерни концерти, част от фестивала. В Бургас на сцената ще се качат: Орлин Горанов, Слаткаристика, Графа, Next Time, Дара и много други. Гостите ще имат възможност да чуят и дуетите, създадени специално за фестивала, които превземат музикалните класации и в двете страни.

Само ден след старта на най-гледания риалити формат „Фермата“ – посетителите ще могат да премерят сили помежду си и да проверят възможностите си в игрите от предаването. На площад „Тройката “ ще бъде изградена импровизирана „Арена на дуелите“. В нея ще се включат участници от предишните сезони, а специален гост ще е Ваня Стамболова.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година има „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят от близо, с характерните за региона местни традиции и занаяти, и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство, опазено и до днес. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО.

Заповядайте на 7 септември, в гр. Бургас, на площад „Тройката“ и се забавлявайте на One Love Tour!

Входът е свободен!

Още снимки

2

3

4

6

The post Заповядайте днес на „Тройката“ и се забавлявайте на One Love Tour! appeared first on BurgasCity.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!