BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво време ни очаква днес?

Днес облачността ще е променлива, често намаляваща до слънчево. Сутринта на места в крайните югоизточни райони все още ще превалява. 

Максимални температури между 14 и 19 градуса, в крайните югозападни райони до 22-23 градуса.

Над Черноморието облачността ще бъде променлива, по-значителна в сутрешните часове и на места по южното крайбрежие ще превали. След обяд ще се установи предимно слънчево време. Ще духа умерен запад-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха – между 16 и 19 градуса. Температурата на морската вода е 20-21 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В началото на следващата седмица облачността отново ще е по-често значителна и ще превалява, в понеделник – главно в Южна България, във вторник – и на изток. 

Вятърът ще се ориентира от североизток, втория ден в източните райони временно ще се усили.

Дневните температури отново ще се понижат, повече в източните райони и максималните ще бъдат предимно между 12 и 17 градуса.

Източник: DarikNews

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!