BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Бургас отговори на учениците ще има ли грипна ваканция с шеговит пост в Инстаграм

Както всяка година през януари започват спекулациите за грипна ваканция в Бургас. Учениците силно се надяват болните да се увеличат, за да излязат за седмица в почивка. И както все път започват да се въртят „новини“ за грипна ваканция, макар и малко хора да забелязват, че са от преди 1,2 или дори 3 години.

По този повод кметът Димитър Николов публикува снимка в профила си в Инстаграм, на която се вижда малко момче седнало в стола му, като отправи следното послание:

„Скъпи ученици, дори и да беше кмет, 8- годишният Апостол Фотев също щеше да ви каже, че засега няма основание за обявяването на грипна ваканция. И това е добре, нали? Новината, която се споделя в социалните мрежи от сайта на национална телевизия за грипна ваканция в Бургас е от миналата година. Бъдете ми здрави и приятно учение!“.

Автор: Даниел Стоянов

Материалът Кметът на Бургас отговори на учениците ще има ли грипна ваканция с шеговит пост в Инстаграм е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!