BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лейди Гага падна от сцената по време на концерт

Лейди Гага си направила скенер на цялото тяло, след като падна от сцената по време на концерт в Лас Вегас, съобщава „Контакт мюзик“.

По време на изява в четвъртък вечер в американската столица на хазарта 33-годишната певица падна от сцената заедно със случайно избран за помощник зрител от публиката.

Поп-дивата извика при себе си един от редовните посетители на концертите й. След това, докато пееше, тя скочи върху помощника си и обви краката си около кръста му.

Каскадата обаче продължи само секунда, след което двамата паднаха през ръба на сцената. Според очевидци явно Лейди Гага е била с по-малко късмет, тъй като тя пада по гръб, а зрителят – „на меко“ върху нея.

Все пак певицата явно се е отървала без контузии, тъй като веднага скача на крака и се качва отново на сцената, за да продължи изпълнението си.

Лейди Гага успя да завърши концерта си, но според екипа й веднага след това се е потопила във вана с лед. След скенера певицата написа в „Инстаграм“ профила си, че няма нищо счупено и успокои фена си, който я изпусна.

Тя написа: „Единственото нещо, което трябва да се направи е да монтираме няколко стъпала на проклетата сцена, за да мога да се кача отново. Ти добре ли си? Не унивай. Всичко е наред! Вината не е твоя, така че продължаваме напред!“

Източник: Дарик

Снимка:Rozali.com

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!