BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Магазинери във „Възраждане“ пропищяха от нагла крадла

Магазинери пропищяха от нагла крадла в к/с „Възраждане“. Мишена на жената са основно магазините в Италианската махала.

Днес в един от тях крадлата отново е направила удар, а продавачките бяха възмутени. Жената вече е залавяна и дори водена в полицията. Това обаче не й попречило пак да се върне в магазина и докато служителките подреждали стоката в началото на работния ден, крадлата успяла да отмъкне сладкиши и бисквити.

„Подгонихме я, развикахме се, но успя да ни избяга“, оплакаха се магазинерките. Те се заканиха, че ще разлепят снимката на крадлата не само в магазина си, но и по улицата, за да я видят повече хора. Въпросната крадла е млада, на не повече от 25 години, с буйна руса коса.

Заради честите набези на крадци, вече почти няма магазин, в който да не е монтирано видеонаблюдение. Въпреки това винаги се намират ловки крадци, които успяват да отмъкнат стока, а на търговците не им остава нищо друго освен да гледат записите с кражбата и да се възмущават.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!