BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Маркетинг с кафето: Защо не постигаме резултатите, които искаме?

“Знам какво трябва да направя, но не се получава на практика. Чувствам, че това е правилно, но не дава резултат.” Познато ли ви звучат тези думи? На мен също.

Аз съм Теди Димитрова – бизнес стратег и основател на бизнес академия “House of Marketing“. Заедно с моя екип имаме мисия – да помагаме на хора с идеи, мечти и хъс да създадат свой бизнес, да го развиват, да продават по-лесно и повече. Ето защо всяка сряда споделям своя опит по различни теми в рубриката “Маркетинг с кафето” на живо тук.

В последното издание си говорихме за разминаването между желания и резултати. Най-честата причина се оказва егото – невъзможността да пречупим себе си и да признаем, че бъркаме. Ако искате да разберете кои са останалите причини и как да се справите с този проблем, изгледайте видеото.

Искате да говоря по определена тема? Или просто имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с мен.

Теди

House of Marketing: https://www.house-of-marketing.co.uk

Facebook: https://www.facebook.com/ArtistsAndMarketers

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!