BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Молдовка, полицаи и пожарникари в гонка с крадец в центъра на Бургас

Жена, полицаи и огнеборци са сътворили гонка с крадец в централната част на Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Случката се разиграла по обед на 5 септември, когато на вратата на обитаван от 41-годишна молдовска гражданка апартамент на ул. „Патриарх Евтимий“ се позвънило. Отваряйки, жената видяла непознат мъж, който със сила издърпал от врата ѝ златен синджир със златен кръст, след което побягнал.

Потърпевшата не се уплашила, а напратив – тя подгонила зласторника по улицата. В преследването се включили и служители от Териториална служба „Борба с ораганизираната престъпност“ и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, ползващи обедната си почивка.

Извършителят на грабежа е задържан от служителите, като е установено, че това е 34-годишен криминално проявен бургазлия. На 6 септември крадецът е привлечен като обвиняем и с прокурорско постановление му е наложено задържане за срок от 72 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!