BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мургав наркоман изнасили и уби старица

20-годишният мургав влах Димитър Георгиев отива на съд за бруталното убийство и изнасилване на баба Петра от Бяла черква, съобщи прокуратурата. Ужасяващото престъпление бе извършено на 6 декември 2018 г., предаде „Борба”.

Тогава 70-годишната жена бе умъртвена чрез притискане на устата и носа с ръка, като убийството е извършено по особено мъчителен начин за убитата, посочва държавното обвинение. 18-годишният тогава наркоман Димитър Георгиев е обвинен и в това, че същия ден се съвкупил с възрастната жена, като я принудил насила, а вследствие на причинената принуда е настъпила смъртта й.

Във фаталната вечер на Никулден влахът бил на гости при познат, където празнували имен ден, пил ракия и бира, пушил заедно с компанията цигара марихуана. След като си тръгнал, прибирайки се към дома си, минал покрай къщата на Петра, която познавал и знаел, че живее сама. Влязъл в двора, почукал на вратата и се скрил.

Когато възрастната жена излязла, Димитър се показал и я нападнал, като притиснал с ръка устата и носа й, за да не вика. След като я насилил си тръгнал, оставайки пострадалата неподвижно да лежи на плочника пред къщата си без дори да разбере, че я е удушил. Тя бе намерена два дни след кървавото престъпление от роднини.

Бруталният убиец има завършен едва 7 клас и работел почасово в Бяла черква за каквото го повикат в махалата. Той задирял най-безсрамно баби от Влашката махала, където живеел.

Дни преди за изнасили и убие зверски баба Петра Станева, той досаждал и на други старици. На едната казвал, че е много хубава и скоро ще я посети. Една нощ строшил прозорец на друга къща със самотна пенсионерка, но тя успяла да хване ръката му и той избягал.

Жените се жалвали за случките на полицията. Часове след като убил брутално баба Петра, дрогираният посегнал и на другата жена.Успял да я захапе по устата и бузата и тя се развикала, което я спасило от участта на Петра.

До момента влахът не е бил осъждан, няма и крими регистрации. Майка му била на гурбет в Гърция, а баща му пенсионер. Димитър заминал да изкарва прехраната при майка си, но не издържал и се върнал да живее с нейните пари, които му пращала. Учил донякъде и после започнал да живее нашироко, като употребявал наркотици и тормозел съседките си от Влашката махала. Той бе арестуван след разкриване на престъплението и зад решетките до влизане на делото в съда, което още не е насрочено.

Материалът Мургав наркоман изнасили и уби старица е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!