BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На косъм от смъртта! Руслан Мъйнов направи шокиращо разкритие

Лайфстайл

Само след дни актьорът певец Руслан Мъйнов ще навърши 43 години. „За този период много неща видях и много неща преживях. В интерес на истината съм бил и на косъм от смъртта, затова имам малко страх от огън“, разказа пред bgdnes.bg

С тези думи Руслан Мъйнов обяснява защо отказвал да се включи в сцени с огън и в последния сезон на „Столичани в повече“. Страхът на талантливия ни комик се породил още в родната Украйна. Именно докато живеел в бившия СССР, бесарабският българин на няколко пъти имал сериозни премеждия с огъня. От пламъците щял да загине не само той, но и най-близките му хора.

Веднъж Руслан и негов приятел се мотаели около запалена купчина смет в родния си град Измаил. Наблюдавайки огъня, аверът на Мъйнов решил да извади оттам горящ колан и да го размаха над главата си като ласо. Единият край на колана пернал Руслан през лицето, в резултат на което косата му пламнала като факла.

„Хората наоколо се завтекоха да ме гасят и спасяват“, спомня си Руслан.Малко преди това самият той причинил пожар. Както си играел на двора вкъщи, подпалил бараката за въглища. Инцидентът здраво стреснал и ядосал родителите му.

Особено бесен бил баща му Иван. „Ще ни убиеш бе, серсем!“, гневял се таткото.

На Руслан и друг път му е ставало „горещо“ в Измаил. При едно гостуване на леля си Мая младежът изгорил с ютия лявата си ръка. Госпожата гладела дрехи, а палавият племенник се бутал в ръцете й. Белегът от инцидента още не е зараснал напълно и днес. 

Актьорът построи църква Руслан Мъйнов почти е събрал нужните му 30 000 лева, с които е реставрирал църквата „Архангел Михаил“ в село Шилковци. На вчерашния празник се разбра, че комикът ще направи и няколко благотворителни концерта да събере още пари към сумата. Мъйнов дал лично повече от 8000 лева, а останалите 19 000 събрал от свои приятели и почитатели. 

Материалът На косъм от смъртта! Руслан Мъйнов направи шокиращо разкритие е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!