BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На косъм от трагедия! Смел бургазлия спаси от удавяне 17-годишно момиче край Моста

Смел бургазлия предотврати огромна трагедия, след като спаси 17-годишно момиче от сигурна смърт. Случката се разиграла днес, малко след 10:30 ч. в района на бургаския мост, съобщиха от полицията за bMT. 

Ученичката влязла в студените води с дрехите си. И към момента не е ясно с какви нагласи е тръгнала към водата. След като влязла достатъчно надълбоко, осъзнала, че не може да се справи сама. Започнала да вика за помощ. Случен минувач, който се разхождал из Морската градина чул виковете. Без да се замисли слязъл на плажа и се гмурнал, за да извади девойката.

Така мъжът успял да спаси живота й. Веднага се обадил на тел. 112, а на мястото пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ, които откарали младото момиче към бургаската болница.

Автор: Давид Сукнаров

Материалът На косъм от трагедия! Смел бургазлия спаси от удавяне 17-годишно момиче край Моста е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!