BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови контейнери във „Възраждане“, но бургазлии ги побългариха

В к/с „Възраждане“ започна подмяната на контейнерите за боклук. На няколко места вече са поставени новите контейнери, но бургазлии успяха да ги „побългарят“.

Верни на принципа: „Накарай мързеливия на работа, за да те научи на акъл“, живеещи в района на Борисовата градинка бързо намериха начин как и новите контейнери да стоят отворени. Причината – капаците им са доста тежки и за да изхвърли човек боклука си, трябва или да натисне педал, с който контейнерът се отваря, или да издърпа капака сам.

Явно това е непосилно усилие за някой, който веднага е пъхнал пластмасови бутилки така, че да държат капаците постоянно отворени. По този начин хвърлянето на боклук става само с едно движение на ръката.

За сметка на това, миризмата от разлагащите отпадъци се усеща от метри, а и контейнерите се превръщат в истинско съкровище както за бездомните котки, така и за гларусите.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!