BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови разкрития за кървавата драма в Бургас: Не жената е разбила с чук главата на съпруга си!

Снимката е илюстративна

Появиха се нови разкрития от разследващите за кървавата драма в бургаския квартал „Долно Езерово“. Припомняме, че по първоначална информация жена е разбила с чук главата на съпруга си, който в момента се бори за живота си.

След множество разпити и огледи на местопрестъплението, станало ясно, че не бургазлийката е посегнала на мъжа си. Истинският извършител на зверския удар бил по-големият син. Това потвърдиха и от ОД на МВР-Бургас. 

Според източници на bMT семейството било подложено на постоянен тормоз от страна на бащата, който често се напивал и ставал агресивен. Именно това провокирало собственият му син да го удари с чука.

Дали майчински инстинкт или заради лично удовлетворение майката е поела вината за престъплението, не можем да кажем.

Автор: Давид Сукнаров

Материалът Нови разкрития за кървавата драма в Бургас: Не жената е разбила с чук главата на съпруга си! е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!