BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още две компании инвестират в Бургас

Пореден инвеститор стартира изграждане на нова база в Индустриален и логистичен парк – Бургас. Това е дружество „Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт“ ЕООД, част от групата „Мак Порт Интернешънъл“, която е базирана в Австрия. То предлага обслужване, ремонт и всякакво техническо съдействие на машини с марката Либхер – от Maritime дивизията на немския бранд. Цялостните решения в специализирани услуги са успели да наложат дружеството като подходящ и надежден партньор за компаниите в сектора. Очакванията са строително-монтажните работи да приключат в срок около 12 месеца.

Тази седмица друг чуждестранен инвеститор сключи договор за покупка на имот в Индустриален и логистичен парк – Бургас. Името на дружеството е „СИЗА Дженерал Трейдинг енд Контрактинг“ ЕООД. Закупеният от него имот е с размер 5,5 декара. Компанията ще изгради модерно производство за изработка и реформиране на въздуховоди с поточна линия и сглобяване на климатични инсталации.

* В двете снимки ще видите как изглежда Индустриален и логистичен парк – Бургас днес, и как изглеждаше преди 6 години, когато беше блато и сметище.

5b844d6678621ae62fdd8964a6dc1f1d

The post Още две компании инвестират в Бургас appeared first on BurgasCity.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!