BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още по-строг контрол по КПП-та в Бургас от утре

Контролът на пътуванията в Бургас от утре ще бъде още по-сериозен, предупреди началникът на бургаската полиция старши комисар Радослав Сотиров.

 „Всеки, който тръгва на работа да съобрази времето, което ще му е нужно. Контролът ще бъде завишен, ще се изискват декларациите и служебните бележки”, обясни той на редовния брифинг на Общинския щаб срещу коронавируса. Сотиров допълни, че две от КПП-тата ще претърпят корекции, за да се облекчат пътуващите.

Това са пункта на Топлофикация на пътя Бургас-Долно Езерово и този до бензиностанция „Ромпетрол” на пътя Бургас-София. По думите на Сотиров към момента не се наблюдават нарушения от хората в ромските махали на Бургас.

Началникът на полицията в града отново призова бургазлии да си останат вкъщи и да избягват разходки и събирания в паркове и публични обществени места.

„И аз имам семейство, което вече иска да излиза, но не го правим. Това е за нашето общо здраве!”, каза още комисар Сотиров.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!