BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пейо Пантелеев представя тази вечер новата си книга

Тази вечер /10-ти септември / от 18.00 часа обичаният бургаски поет Пейо Пантелеев ще зарадва почитателите си с най-новата си книга „Един, една, едно, едни басни и шантавини“, съобщиха от пресцентъра на община Бургас.

Премиерата ще се състои в зала „Георги Баев“ на КЦ „Морско казино“. Прекрасните стихове на поета са намерили място в сърцето на почитателите на поезията, както и в творчеството на редица популярни изпълнители, сред които Ваня Костова, Тони Димитрова, Фамилия „Тоника“, Боян Михайлов, Галя Ичеренска.

Книгата „Един, една, едно, едни басни и шантавини“ може да се определи като творческа провокация – за първи път басни, общо 24 на брой. Чрез тях Пейо Пантелеев изразява позиция по различни актуални теми с чувство за хумор.

Авторът споделя, че книгата е за деца, но е „разрешена“ и за възрастни. Целта е да не губим чувството си за хумор и да накараме хората да се усмихват.

В творческата вечер ще вземат участие Ицко Финци, Марияна Праматарова, Евгени Апостолов, Румяна Кралева и др.

Проявата се реализира с подкрепата на Община Бургас, входът е свободен.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!