BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Писмо от 8- годишната Лилия до нейния прадядо Пейо, трогна бургазлии

8- годишната Лилия от Бургас е изпратила писмо до служителите на Домашен социален патронаж с молба да го предадат на прадядо й Пейо, когато му носят храната, защото не го е виждала скоро.

Това разказа кметът на Бургас Димитър Николов в социалните мрежи. Пейо живее в к-с “Лазур”.

View this post on Instagram

Това е писмо от 8-годишната Лилия. Днес тя го изпрати до служителите на Домашен социален патронаж с молба да го предадат на прадядо й Пейо, когато му носят храната, защото не го е виждала скоро. Пейо живее в к-с “Лазур”. Освен писмото, Лилия изпрати и пролетна рисунка, която да предадем на прабаба й Янка, която живее в к-с “Славейков”. “Най-добрият човек, когото познавам е моят прадядо. Той се казва Пейо. Доста е възрастен, затова му е прошарена косата. Очите са му кафяви и е висок. Аз мисля, че той е добър, защото мисли добро на всички хора и им услужва, когато го помолят. Той обича да засажда дръвчета, да прави къщички за птици. Приятно е да излизаме заедно в морската градина и да карам колело. Понякога дори ме взима от училище. Искам да приличам на него по човещината и добротата. Липсваш ми, дядо"❤️❤️❤️ Утре Пейо и Янка ще имат подарък – изненада, когато получат храната си! Има много да учим от децата!

A post shared by Димитър Николов (@dnikolov.kmet) on

“Най-добрият човек, когото познавам е моят прадядо. Той се казва Пейо. Доста е възрастен, затова му е прошарена косата. Очите са му кафяви и е висок. Аз мисля, че той е добър, защото мисли добро на всички хора и им услужва, когато го помолят. Той обича да засажда дръвчета, да прави къщички за птици. Приятно е да излизаме заедно в морската градина и да карам колело. Понякога дори ме взима от училище. Искам да приличам на него по човещината и добротата. Липсваш ми, дядо“❤❤❤

„Утре Пейо и Янка ще имат подарък – изненада, когато получат храната си! Има много да учим от децата!“, написа Димитър Николов.

Освен писмото, Лилия e изпратила и пролетна рисунка, която от социалния партонаж да предадат на прабаба й Янка, която живее в к-с “Славейков”.

The post Писмо от 8- годишната Лилия до нейния прадядо Пейо, трогна бургазлии appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!