BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Плеймейтка пусна клип за коронавируса, ген. Мутафчийски е герой в него

Изявяващата се като певица плеймейтка Гери Стаменова, позната като STAMENOWA, пусна песен с видео, което се казва „Коронавирус“. В анимирания клип главен герой е човек, който много прилича на началника на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса генерал-майор Венцислав Мутафчийски. Действието в клипа се развива в един разпадащ се свят, в който генералът вози с военен джип певицата по пътя към спасението ѝ от опасния вирус.

„Аз съм най-големият фен на генерал Мутафчийски, който ме вдъхнови да се държа отговорно и ме кара да се чувствам спокойна, че смислен човек се грижи за всички нас в момента. Обожавам го и му имам пълно доверие!“ – сподели плеймейтката в своята фейсбук страница малко след като представи парчето си.

Текстът на новата песен на певицата плеймейтка е изцяло посветен на коронавируса и всичко, свързано с него. В края на новото си парче Стаменова се обръща към всичките си фенове и ги призовава да си стоят по къщите.

Песента и видеото обаче не се възприемат с възторг от голяма част от зрителите.

„Що за простащина??? Как имаш и наглостта да лъжеш че е в ‘подкрепа’ на болните?? Ти се гавриш с всички хора, които страдат в момента, за да получиш малко гледания. Гледам си и сложила в клипа и генерала, който работи денонощно, за да се свърши вече това чудо. Простачка!“ – гласи само един от коментарите под видеото в YouTube.

„Как може да се шегуваш с болните от коронавирус. Това да се гавриш с болните е безпрецедентно нехуманно и солидарно към нуждаещите се. При тази чума няма място за ирония и надсмивки, а само отговорно поведение и правилен пример. Изключително разочароващо видео и отношение от твоя страна“ – пише друг.

Критиките едва ли ще трогнат много Стаменова. Скандалът продава.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7q-CAYqWQ4c&w=100&h=415]

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!