BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Подсъдим разстреля свидетелка в съдебната зала

45-годишен руснак уби охранител в съда и рани тежко жена, предава Gazeta.ru. Инцидентът е станал в съдебната палата на Новокузнецк. Артьом Пакалов бил страна по дело, по което ранената жена свидетелствала.

Някои от медиите твърдят, че той е бил подсъдим, според други – стрелецът е потърпевш и самият той съдел свой съгражданин. В един момент обаче не му харесали показанията на свидетелката.

Той излязъл от съдебната зала, отишъл до автомобила си и взел оръжие. На входа бил спрян от охраната, но Пакалов просто разстрелял гарда и продължил към залата. Там прострелял и свидетелката.

Охранителят починал от раните си още в линейката. Жената в момента е в болница. Тя е простреляна в долната част на тялото, ранена е и в лицето. Състоянието й се определя като изключително тежко.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!