BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Приключи ремонтът на виадуктите на АМ „Тракия“ при 17-ти и 18 -ти километър в посока Бургас

 

Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на АМ „Тракия“ в платното за Бургас. С приключването на ремонтно-възстановителните работи се осигурява нормалното движение в отсечката от 14-ти до 20-ти км на магистралата, в двете посоки. Пътноподдържащото дружество „Автомагистрали“ ЕАД работи изключително мобилизирано, за да може предвидените дейности да завършат колкото се може по-бързо преди началото на зимния сезон.  

На виадуктите при 17-ти км, с дължина 322 м, и при 18-ти км, с дължина 242 м, е рехабилитирана връхната конструкция – пътна плоча и греди. Съоръженията са с нова хидроизолация, асфалтобетонова настилка и тротоарни блокове. Подменени са парапетите и мантинелите. Положена е нова хоризонтална маркировка.

В началото на месец юли т. г. приключи ремонтът и на виадуктите при 13-ти и 15-ти км на АМ „Тракия“ в посока Бургас.

С рехабилитацията на съоръженията значително е подобрена пътната безопасност в този участък от автомагистрала „Тракия“. Осигурена е по-висока скорост и комфорт за преминаващите моторни превозни средства.

Материалът Приключи ремонтът на виадуктите на АМ „Тракия“ при 17-ти и 18 -ти километър в посока Бургас е публикуван за пръв път на bМТ- Бургаска младежка телевизия.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!