BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Притеснени родители: Искаме охрана в Борисовата градинка, по тъмно там е опасно

Родители настояват за повече сигурност и контрол в Борисовата градинка. Дори и през деня там имало наркомани, а по тъмно градинката била едно от най-опасните места в к/с „Възраждане“, разказват притеснени майки.

„Искаме да има полиция или някаква охрана поне до 21 часа. Много деца минават през Борисовата привечер, когато се прибират от училище или от школа в Младежкия дом. Тогава обаче градинката е пълна с наркомани и клошари“, разказват родители.

Признават, че отдавна Борисовата градинка не е подходящо място за малките деца. В групата „Мамите на Бургас“ пък една от потребителките разказва, как двойка се е инжектирала пред погледа на десетки деца, които са си играели. За съжаление не само наркозависимите и бездомниците са риск за децата.

Групи с тийнейджъри също си позволявали грубо и арогантно поведение, а дори имало и случаи на деца, които по принуда са се разделили с джобните си там.

Някои от родителите вече са писали и на страницата на кмета Димитър Николов, който е обещал да се засили контролът в Борисовата градинка.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!