BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първо в Gramofona.com: Вижте кандидатите за кметове на ДПС в Бургаско

Централното ръководство на Движението за права и свободи /ДПС/ официално издигна трима кандидат-кметове за Бургаска област. Това съобщи току-що пред Грамофона нюз областният председател на партията Ахмед Сюлейман.

За четвърти мандат в община Руен ще се бори Исмаил Осман. Настоящият кмет ще излезе в предизборната битка срещу кандидата на ГЕРБ бизнесменът Вежди Орманов.

В Сунгурларе ДПС избра да заложи на зам.-кмета на Общината Хатидже Георгиева. Тя ще се изправи срещу кандидата на ГЕРБ и бивш кмет на Сунгурларе д-р Георги Кенов. И срещу колегата си, зам.-кмета Диана Гурева, която е издигната от БСП.

От Движението за права и свободи издигат кандидат за кмет и в община Айтос. Това е бившият градоначалник на Общината Ивелин Йорданов. В момента той е директор на „Пощенска банка” в града и е управлявал Айтос в периода 1999-2003 г.

Засега от ДПС се въздържат да коментират ситуацията с номинацията на кандидат- кмет за община Поморие.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!