BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Саморазправа в Димчево: Двама братя – граничен полицай и военен пребиха мъж заради жена

Двама братя – граничен полицай и военен са задържани заради побой, разбра Gramofona.com. Жестоката саморазправа се е случила в дома на потърпевшия в село Димчево, а поводът е стар скандал между граничния полицай и бития заради съпругата на униформения.

Около 19 часа вчера полицаят пристигнал пиян в дома на Димитър Пеев. Започнал да го заплашва и удря. Димитър успял да подаде сигнал на 112, че е нападнат в дома си.

Граничният полицай обаче позвънил на своя брат, който е военен. Той пристигнал в Димчево със още двама души. Четиримата успели да разбият вратата в дома на Димитър и го пребили.

В момента младият мъж е настанен в бургаската болница. Той е със сътресение на мозъка и множество натъртвания. Униформените и техните приятели са задържани още снощи. Тъй като двамата са служители на силови ведомства срещу тях вече е образувано следствено дело.

Очаквайте подробности.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!