BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сбъдната мечта на една бургаска абитуриентка във време на пандемия

Таня Митева е една от хилядите бургаски абитуриентки. Тя е възпитаничка на Център за млади таланти от 14-годишна. Нейната страст към модата, проявена още в най-ранна детска възраст, я среща с ценъра за таланти в Бургас и тя става част от единствения по рода си проект по моден дизайн за деца в града.

Оттогава Таня развива и усъвършенства успешно дарбата си в сферата на модата и стайлинга, има зад гърба си участия в ревюта, модни състезания и конкурси.

Таня с приятелите си от Центъра за таланти
Таня с приятелите си от Центъра за таланти

Завършването си в проекта по моден дизайн „Дебют“ Таня направи с предизвикателството да скицира и ушие мечтаната си бална рокля. А Център за млади таланти с подкрепата и съдействието на Мария Танева – ръководител на проекта, превърнаха мечтата в реалност.

За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за ръка с развитието и усъвършенстването на дарбите им, затова в сбъдването на мечтаната рокля за Таня се включиха и всички нейни приятели и млади дизайнери от проекта.

„Вярваме, че всеки носи в себе си талант, но той освен да бъде открит трябва непрекъснато да бъде развиван. Щастливи сме, че Таня бе част от нашите деца, горди сме с нейните постижения през годините и ѝ желаем никога да не спира да следва и сбъдва мечтите си!“, сподели Лилиана Славова, председател на Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и Център за млади таланти, гр. Бургас .

„Изпращаме Таня със сътворената от нея рокля – плод на труда, постоянството, амбициозността и страстта на едно младо момиче

с големи мечти за „малки черни рокли“, коментира Мария Танева, преподавател в Център за млади таланти.

Материалът Сбъдната мечта на една бургаска абитуриентка във време на пандемия е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!