BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слънчева неделя и ветровит понеделник

Днес ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока и средна облачност. Вятърът ще бъде слаб от запад-югозапад, в Дунавската равнина и Източна България до умерен. Дневните температури чувствително ще се повишат – максималните ще бъдат предимно между 12 и 17 градуса,.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса.

Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В понеделник ще бъде ветровито, с умерен и силен северозападен вятър. Облачността ще е променлива, почти без валежи. Минималните температури ще са по-високи, особено в Северна България, а дневните слабо ще се понижат.

Още през нощта срещу вторник вятърът ще отслабне, облачността ще намалее до ясно време и сутрешните температури във вторник ще са по-ниски. През деня ще бъде слънчево, по-късно ще се появи висока облачност. Ще духа слаб югозападен вятър.

Източник: DarikNews

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!