BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стотици скандират: Долу ръцете от нашите деца!

Стотици бургазлии се включват в протестното шествие срещу Стратегията за детето, което в момента се провежда в Бургас, предаде репортер на Gramofona.com.

Основен инициатор на протеста е Организацията за закрила на българските граждани, но в него участват представители и на други политически сили и неправителствени организации.

Десетки семейства са заедно с децата си в момента и скандират „Долу ръцете от нашите деца!“. „Ние сме против влизането на държавата в семействата. Обявяваме се срещу налагането на съмнителни ценности, които подменят вековните ни традиции“, коментира Бисер Русимов от ОЗБГ.  

Протестното шествие в момента върви по ул. „Богориди“ и ще стигне до входа на Морската градина. От там протестиращите ще се върнат, ще преминат през ул. „Александровска“ и ще се съберат отново пред църквата „Св. Иван Рилски“.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!