BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Строителният разчуства своите абитуриенти с онлайн-изпращане (Видео)

Гимназията по строителство в Бургас изпрати днес своите абитуриенти виртуално. По традиция, всяка година на този ден, гимназията изпраща зрелостниците с тържество в двора. Тази година тържеството се пренесе в класните стаи в платформата, в която абитуриентите се обучаваха и завършиха електронно.

Всички класни ръководители на 12-те класове едновременно днес разпространиха видео, подготвено като изненада от ръководството на гимназията. В него, освен традиционното послание на директора на училището, абитуриентите видяха себе си – в снимки, проследяващи целия им 5-годишен път в любимото училище.
„Точно вие сте избраните да завършите днес, за да разказвате за този момент на своите деца и внуци. Бъдете смели, следвайте мечтите си, и се реализирайте успешно като хора и като професионалисти“, пожела на зрелостниците директорът на ПГСАГ „Кольо Фичето“ инж. Даниела Симеонова.

„Вие, като всички други випуски през 60-те години от съществуването на училището, оставате част от голямото семейство на Строителния. Но вие сте първите, които заедно с нашите уникални учители приемате предизвикателствата на извънредното положение и завършвате в условията на електронно обучение.
Пожелаваме ви да бъдете уверени, следвайте новия път в живота ви, изпълнен с изненади и предизвикателства!“, бе посланието на Иляна Кирова от 8-а клас.

Цялото видео можете да видите тук

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=APIkvF6c8g0?feature=oembed&enablejsapi=1&w=696&h=392]

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!