BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съдърланд с нов дом в Бургас, старият им отесня

5 години след като стъпи в Бургас, Съдърланд откри новата си база в града. Причината компанията да смени локацията си е, че помещенията, които до момента използваше, вече са недостатъчни. От днес 350-те служители в бургаския офис на Съдърланд ще работят на метри от брега на морето в най-новата бизнес сграда до Морска гара. Новият офис беше открит от изпълнителният директор на Съдърланд България Димитър Гълъбов.

„Започнахме преди 5 години със съвсем малък екип. Искам да благодаря на всички колеги, които направиха възможно това нещо в Бургас. Вече имаме 350 служители, имаме и нови клиенти. Искам да ви уверя, че това не е краят на нашите амбиции. Ще продължим да се разрастваме в Бургас“, коментира Димитър Гълъбов.

Той благодари и за съдействието, което местната администрация е оказала на компанията, за да започне дейността си тук. „Благодаря на всички, които са ни подкрепяли в лицето на община Бургас и на Димитър Николов. успяхме да разработим и много проекти, свързани с младите хора, които развиват потенциала на града“, допълни още изп. директор на Съдърланд България.

На официалното откриване беше поканен и Димитър Николов. „За мен е голяма чест и привилегия да съм тук. Спомням си преди 6 години първата ми среща с г-н Кумар в София. Тогава му казах, че Бургас е динамичен град и искам да стъпят в нашия град, а той се съгласи. Тогава обаче нямахме офис сгради от клас А. Когато г-н Кумар пристигна, той се стресна, че му предлагаме складове за офиси. От тогава се извървя много път“, заяви Димитър Николов. Тогава двамата дори направили облог. „Казах му, че ако Съдърланд разкрие 300 работни места, ще сложа плоча с неговото име в Бургас. Сега разбирам, че работните места вече са над 350. Ще трябва да изпълня обещанието си“, призна Николов.

През 2020 година офисът на Съдърланд ще се разшири още, обясни Димитър Гълъбов. През следващата година ще бъдат наети нови служители и техният брой ще достигне 450.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!