BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Татяна Лолова кани Бургас на първата за страната предпремиера на своите „Дневници и делници“

Татяна Лолова кани морски Бургас на първото представяне в България на „Дневници и делници“. Срещата ще стартира на 1 октомври от 18:00 часа в Експо център „Флора“. Освен великолепната актриса, на нея ще присъства и редакторът на книгата – журналистът и продуцент Георги Тошев.

„Дневници и делници“ е лично пътуване през годините из живота на актрисата Татяна Лолова. Тя отваря старите тетрадки със спомени, за да разкаже за личности, които са част от културната история на България – Лили Иванова, Невена Коканова, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев… Четивото показва любопитни снимки и истории от един живот.

Присъстващите на събитието ще имат ексклузивната възможност при желание да закупят едно от първите сто копия на книгата, още преди тя да е достигнала до книжарниците – както и разбира се, да получат личен автограф от най-усмихнатата дама на българската кино и театрална сцена. Входът е свободен, всички са добре дошли.

След края на литературното представяне на същото място – Експо център „Флора“ от 19:30 часа един от най-влиятелните съвременни български музиканти – пианистът, композитор, продуцент и аранжор и носител на „Икар“ 2016 за съвременна българска музика Живко Петров ще представи с концертна премиера своя нов албум „TEN“. Концертът се организира съвместно с All the jazz project. Билети може да намерите на каса „Часовника“. За повече информация и закупуване на билети: 0894 898 098.

Срещата на Татяна Лолова и Георги Тошев с бургазлии и гостите на града и концертната премиера на „TEN“ на Живко Петров са встъпителните събития от афиша на третото издание на Порт Прим Арт Фест. Организатор на културния форум е Гранд Хотел и СПА Приморец със съдействието на община Бургас.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!