BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тръмп отново в социалните мрежи

Страниците на действащия президент на САЩ Доналд Тръмп във Facebook и Instargram заработиха след неотдавнашното блокиране, съобщава EA Daily. По-рано Марк Зукърбърг, ръководителят на Facebook, написа, че страниците на Тръмп ще останат блокирани, докато той напусне поста си, пише Агенция „Фокус“.

Встъпването в длъжност на новия президент ще се състои на 20 януари. Акаунтът на Тръмп в Twitter остава блокиран и не е включен в резултатите от търсене.

Доналд Тръмп го използва по-активно от всички други социални мрежи. Основни американски социални мрежи блокираха страниците на Тръмп, след като негови поддръжници нахлуха в сградата на Конгреса, влязоха в заседателната зала на Камарата на представителите и офисите на конгресмените.

Те поискаха преразглеждане на резултатите от неотдавнашните избори, на които съперникът на Тръмп, кандидатът на Демократическата партия Джо Байдън спечели мнозинството от гласовете.

Източник : Дарик 

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!